Történetek > Terhesség - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Történetek > 7 weboldal. Kategória leírása: Személyes terhességi történetek, beszámolók, írások.
Szponzorált linkek
Apaként én is szültem
http://bebilap.hu/terhesseg/apakentszultem.htm

Az emberek teljesen beleszorították a képzeleti és tudati világukat abba a téveszmébe, hogy a gyermekszülés az „természetszerűen” egy olyan kötelező és kikerülhetetlen szenvedésekkel (sőt: kínokkal) járó drámai (és egyes esetekben tragikus) aktus, amiben a minden nőnek - és általában „a nőnek” - teljesen magatehetetlenül és e „női sorssal” járó, kötelező nyomorúságnak kiszolgáltatottan kell részt vennie. Harmadik áldott állapotát élő (figyelem: nem terhes!) feleségem a napokban ideadta a Kismama folyóiratnak az apás szülésekről szóló élménybeszámolóit és nem hogy szomorúsággal, hanem döbbenettel kellett észlelnem, hogy a sok írás között egyetlen egy sem akad, amely a mi kettőnk pozitív szülési élményeit akárcsak meg is közelítené.

Apaként én is szültem
Gergő manónk története
http://www.anyaleszek.hu/gergo-manonk-tortenete--cikk

Veszélyeztetett terhességemet tetőzte még, hogy dongalábat állapítottak meg a 26. héten. A félelem, ijedség mellett nem adtuk fel, továbbra is kitartottunk és élni akartunk! Azt mondták, hogy kicsi volt a férőhelye a méhemben és nem tudtak úgy fejlődni a lábacskái, ahogy kellett volna, nem tudott úgy mozogni, ahogy szeretett volna.

Gergő manónk története
Az élet ajándéka
http://www.anyaleszek.hu/az-elet-ajandeka--cikk

A történet akkor kezdődött,amikor végre betöltöttem a 18. életévemet. Kitűnőre végeztem a helyi gimiben, és felvételt nyertem egy 180 km-re lévő főiskolára.

Az élet ajándéka
Mindig van remény
http://www.anyaleszek.hu/mindig-van-remeny--cikk

A mi történetünk 2002-ben kezdődött, akkor ismerkedtünk meg a férjemmel. 2004-ben összeházasodtunk, majd év végén úgy gondoltuk, hogy jöhet a baba! Igen ám, de nem akart jönni! Soha nem védekeztünk, csak "megszakítással", és én sem szedtem soha semmilyen gyógyszert.

Mindig van remény
Terhességem története
http://www.anyaleszek.hu/terhessegem-tortenete--cikk

Mikor megláttam a két csíkot a terhességi teszten, nagyon megörültem. Nem tudtam elégszer megnézni, hogy elhiggyem... babát várok. Talán másfél hétig teli voltam energiával. A szagokra ugyan érzékeny voltam és ébredés után kicsit rosszul voltam, émelyegtem, de úgy gondoltam a karácsony előtti hétig még dolgozhatom. Nem így történt...

Terhességem története
A te történeted
http://www.babanet.hu/te_torteneted.php

A rovatba személyes történeteket várunk. A szülői szereppel, gyermekkel kapcsolatos élmények, történések gyakran belénk szorulnak, pedig a többiek számára is érdekesek és tanulságosak lehetnek. Köszönettel fogadjuk, ha megosztják velünk élményeiket, örömeiket és gondjaikat. És külön köszönet azoknak, akik személyes példájuk, fájdalmuk, veszteségük, betegséggel való küzdelmük elmondásával segítséget és vigasztalást nyújtanak másoknak.

A te történeted
Szüléstörténetek
http://lenardorsi.hu/category/szulestortenetek/

Szüléstörténetek, születések - Lénárd Orsi dúla weboldalán.

Szüléstörténetek
Hirdetések
Oldal leírása
terhesseg.wyw.hu: Terhesség katalógus: Terhességgel kapcsolatos válogatott weboldalak gyűjteménye.
Gyűjteményünkben 226 válogatott terhesség témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 226 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 17711