Terméketlenség - meddőség > Terhesség - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Terméketlenség - meddőség > 7 weboldal. Kategória leírása: Terméketlenség, meddőség, meddőségi kezelések.
Szponzorált linkek
Dr. Fülöp István Nőgyógyászati Magánrendelője
http://www.nemesekteherbe.hu/

De viszolyog a mai magyar egészségügy kivizsgálási útvesztőjétől, az ide-oda beutalástól, a hosszú várakozási időtől és személytelen rendelők hangulatától? Szeretne megbízható szakembertől pontos, érthető felvilágosítást a problémájáról és szakszerű megoldást a várva-várt gyermek születésére? Privát praxisomban minden meddőséggel kapcsolatos problémájára választ kaphat! Kultúrált, diszkrét környezetben, magas szakmai színvonalon, a kezelési lehetőségek széles hátterével állok rendelkezésére a teljes kivizsgálástól a műtéti megoldásokon át a mesterséges megtermékenyítésig.

Dr. Fülöp István Nőgyógyászati Magánrendelője
A női meddőség
http://www.webbeteg.hu/index.php?page=news_full&type=42&menu=eletmod&news_id ...

Meddőségről akkor beszélünk, ha fogamzásgátlást nem alkalmazva, rendszeres nemi élet mellett sem következik be a teherbeesés egy év időtartam alatt. A párok körülbelül 15-20 százaléka meddő, azonban orvosi segítséggel jelentős arányban létrejöhet a terhesség. A női meddőség leggyakoribb okai között a petevezető károsodása, elzáródása, az endometriózis, a peteérés rendellenességei, a prolaktin szint emelkedése, a policisztás ovarium szindróma kialakulása, a korai menopauza, a jóindulatú méhüregi fibroidok, és a kismedencei összenövések szerepelnek.

A női meddőség
Természetes módszerek
http://www.anyaleszek.hu/termeszetes-modszerek-a-termekenyseg-novelesre--cikk

Természetes módszerek a termékenység növelésre. Sok pár évekig küzd, hogy a család új taggal bővüljön. Nem érdemes elkeseredni, ma már természetes módszerekkel is felvehetjük a küzdelmet a meddőség ellen.

Természetes módszerek
Foganási nehézség
http://www.kristalykert.hu/informacio/oldal/2/var-rad-a-baba

Mi áll a foganási nehézség, vagy nemzési tünetek hátterében? Az esetek nagy számában bizony lelki tényezők. Én erről az oldalról közelítem meg a gyermekáldás elmaradásának okát. Feltárjuk, és feloldjuk azokat az okokat, melyek gátat emelnek a várva várt baba megérkezése elé. A Te életedbe is beköszönthet az áldás, a gyermek.

Foganási nehézség
Örökbefogadás
http://www.kismama.hu/gyereket_szeretnek/orokbefogadas/1660/

Nyílt vagy titkos örökbefogadás. Az örökbefogadást megelőző hivatalos eljárás. Az örökbefogadás lelki háttere. Senki sem készül örökbe fogadó szülőnek. A gondolat általában az után érlelődik meg a házaspárban, hogy már orvostól orvosig jártak, s a lombikprogrammal is hiába próbálkoztak. Sok szakember ért egyet abban, hogy a nyílt örökbefogadás egészségesebb forma, mint a Magyarországon egyelőre elterjedtebb titkos változat...

Örökbefogadás
Meddőségi Kezelések
http://www.robertkorhaz.hu/meddosegi-centrum

Miért válasszuk a Róbert Károly Meddőségi Centrumot? Meddőségi centrumunk az ország egyik legrégebben alakult meddőségi intézetének területén, annak folytonosságában működik.

Meddőségi Kezelések
Termékenységi zavar
http://kristalykert.blogspot.com/2012/05/endometriozis.html

A női terméketlenség egyik fő oka az endometriózis kialakulása, mely meddőséget idéz elő. A hozzánk fordulóknak nem műtéti lehetőséget kínálunk a kialakult betegség megszüntetésére, hanem segítünk feltárni az endometriózis kialakulását előidéző lelki okokat. Így azok is sikeresen túl juthatnak a termékenységi zavaron, akik nem szeretnének műtéti beavatkozáson átesni.

Termékenységi zavar
Hirdetések
Oldal leírása
terhesseg.wyw.hu: Terhesség katalógus: Terhességgel kapcsolatos válogatott weboldalak gyűjteménye.
Gyűjteményünkben 226 válogatott terhesség témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 226 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 17711