Terhestorna, kismamatorna > Terhesség - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Terhestorna, kismamatorna > 10 weboldal. Kategória leírása: Terhestorna, kismamatorna, mozgás, jóga.

terhesseg.wyw.hu Rendezés: PageRank szerint | Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Grilla stúdiója
Grilla stúdiója
http://www.grilla.hu/

Grilla stúdiója - A stúdióban magasan képzett gyógytornászok, dúlák, szülésfelkészítők és masszőrök dolgoznak.

www.grilla.hu
Gáborjáni Réka - Kismama jóga
Gáborjáni Réka - Kismama jóga
http://www.jogaszules.info/

Birthlight Jógaszülés - szülésfelkészítő kismama-jóga, Gáborjáni Réka, az angliai Birthlight szervezet védjegyzett hazai képviselője, egészség, várandósság, holisztikus megközelítés.

www.jogaszules.info
Jöttödre várva
Jöttödre várva
http://www.jottodrevarva.hu/

Kórház független szülésfelkészítő komplex program, vajúdástámogatás, kismamajóga, baba-mama jóga, babamasszázs és intim torna.

www.jottodrevarva.hu
Scolinea Gyógytorna
Scolinea Gyógytorna
http://www.scolinea.hu/terhestorna

A szülésre való felkészítés, a terhestorna megjelenése több mint 50 évvel ezelőttre vezethető vissza. A napjainkban megtalálható programok fő célja az anya mind testi, mind lelki felkészítése a terhesség alatti különböző változásokra és magára a szülésre. A teljeskörű szülésfelkészítés magában foglal különböző szakirányokból származó részterápiákat és fizioterápiás módszereket is. A terhességgel járó hormonális, statikai és súlyváltozások okozta panaszok (izületi fájdalmak, terhességi derékfájás, “vizesedés”) rendszeres, célzott testmozgással és fizioterápiás kezelésekkel jól kézben tarthatóak.

www.scolinea.hu
Kismama jóga az Advaita Jógaközpontban
Kismama jóga az Advaita Jógaközpontban
http://www.mandalajoga.hu

Az Advaita Jógaközpontban kismama jógaórákkal várjuk az érdeklődőket. Szakértő oktatónk szívesen ad tanácsokat egy kellemes, megnyugtató átmozgatás után.

www.mandalajoga.hu
Kismama Jóga
Kismama Jóga
http://www.jogastudio.hu/kismamajoga/

A kismama jógát több mint két évtizeddel ezelőtt fejlesztette ki két angol orvos: Dr. Francoise B. Freedman és Dr. Doriel Hall. A módszer ötvözi a jóga távolkeleti tudományát, és azokat a természeti népektől tanult mozdulatokat, amelyeket Francoise a Dél-amerikai antropológiai kutatásai alkalmával tanult meg az Amazonas-béli őslakosoktól. Magyarországra 2001-ben jutott el ez az alternatív szülésfelkészítő módszer Toldy Csilla, magyar származású Írországban élő oktató révén, akik Francoise személyes tanítványa. Itthon a Padma Jógastúdió vállalta magára azt a nemes küldetést, hogy bevezesse és széles körben megismertesse a módszert, és Kismama Jóga néven terjedt el a köztudatban. Évente több száz nő szül már ennek a módszernek a segítségével. Azóta is rendszeresen vannak oktatóképzések.

www.jogastudio.hu
Kismama-fitnesz: a terhestorna
Kismama-fitnesz: a terhestorna
http://www.vital.hu/terhestorna_terhes_torna

A terhesség ugyan nem betegség, a test azonban sok változáson megy ilyenkor keresztül. Ezek ellensúlyozásában segít a terhestorna...

www.vital.hu
Edina kismamatorna
Edina kismamatorna
http://www.edinakismamatorna.hu/

Kismamatornával és a testedzés sok más módjával, oktatásával több mint 10 éve foglalkozom. Folyamatosan fejlesztem az oktatási módszereimet, ha "új stílus" érkezik, kiemelem a hasznosítható elemeket és ötvözöm a már meglévõ tapasztalataimmal, tudásommal. Ezért is talán szerénytelenség nélkül mondhatom a leghatékonyabb, egyedi felkészítést tudom nyújtani.

www.edinakismamatorna.hu
David Gerincklinika
David Gerincklinika
http://www.gerincklinika.hu/gerincgimnasztika/kismamatorna

A kismamatornát állapotos hölgyek számára fejlesztettük ki a DAVID Gerincklinikán. A kismamatorna az alábbiakban segít a leendő anyukáknak: Javítja a kismama közérzetét a terhesség alatt. Megelőzi vagy megszünteti, de legalábbis nagyban csökkenti a várandósság alatt gyakori derék-, hát- és nyaki fájdalmakat. Megkönnyíti a szülést. Segít abban, hogy szülés után az újdonsült anyukák hamarabb visszanyerjék alakjukat, kondíciójukat, lelki egyensúlyukat.

www.gerincklinika.hu
Miért fontos a terhestorna?
Miért fontos a terhestorna?
http://www.babasmamas.hu/hir.php?hir=miert_fontos_a_terhestorna-38

A terhesség nem kóros állapot, hanem természetes időszak egy nő életében, bár sok – és néha kissé „drámai” - testi változás kíséri. A megfelelő intenzitású fizikai aktivitás jót tesz a babának és a mamának, a szakember irányítása mellett végzett terhestorna pedig segít a szülésre való felkészülésben. A terhestornát a várandósság második harmadában lehet elkezdeni, előtte – pl. ha valaki rendszeresen sportolt – nyugodtan folytatható az addig megszokott mozgásforma.

www.babasmamas.hu
Oldal leírása
terhesseg.wyw.hu: Terhesség katalógus: Terhességgel kapcsolatos válogatott weboldalak gyűjteménye.
Gyűjteményünkben 225 válogatott terhesség témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 225 | Várakozó linkek: 2 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 17705