Terhestorna, kismamatorna > Terhesség - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Terhestorna, kismamatorna > 10 weboldal. Kategória leírása: Terhestorna, kismamatorna, mozgás, jóga.
Szponzorált linkek
Grilla stúdiója
http://www.grilla.hu/

Grilla stúdiója - A stúdióban magasan képzett gyógytornászok, dúlák, szülésfelkészítők és masszőrök dolgoznak.

Grilla stúdiója
Gáborjáni Réka - Kismama jóga
http://www.jogaszules.info/

Birthlight Jógaszülés - szülésfelkészítő kismama-jóga, Gáborjáni Réka, az angliai Birthlight szervezet védjegyzett hazai képviselője, egészség, várandósság, holisztikus megközelítés.

Gáborjáni Réka - Kismama jóga
Jöttödre várva
http://www.jottodrevarva.hu/

Kórház független szülésfelkészítő komplex program, vajúdástámogatás, kismamajóga, baba-mama jóga, babamasszázs és intim torna.

Jöttödre várva
Scolinea Gyógytorna
http://www.scolinea.hu/terhestorna

A szülésre való felkészítés, a terhestorna megjelenése több mint 50 évvel ezelőttre vezethető vissza. A napjainkban megtalálható programok fő célja az anya mind testi, mind lelki felkészítése a terhesség alatti különböző változásokra és magára a szülésre. A teljeskörű szülésfelkészítés magában foglal különböző szakirányokból származó részterápiákat és fizioterápiás módszereket is. A terhességgel járó hormonális, statikai és súlyváltozások okozta panaszok (izületi fájdalmak, terhességi derékfájás, “vizesedés”) rendszeres, célzott testmozgással és fizioterápiás kezelésekkel jól kézben tarthatóak.

Scolinea Gyógytorna
Kismama jóga az Advaita Jógaközpontban
http://www.mandalajoga.hu

Az Advaita Jógaközpontban kismama jógaórákkal várjuk az érdeklődőket. Szakértő oktatónk szívesen ad tanácsokat egy kellemes, megnyugtató átmozgatás után.

Kismama jóga az Advaita Jógaközpontban
Kismama Jóga
http://www.jogastudio.hu/kismamajoga/

A kismama jógát több mint két évtizeddel ezelőtt fejlesztette ki két angol orvos: Dr. Francoise B. Freedman és Dr. Doriel Hall. A módszer ötvözi a jóga távolkeleti tudományát, és azokat a természeti népektől tanult mozdulatokat, amelyeket Francoise a Dél-amerikai antropológiai kutatásai alkalmával tanult meg az Amazonas-béli őslakosoktól. Magyarországra 2001-ben jutott el ez az alternatív szülésfelkészítő módszer Toldy Csilla, magyar származású Írországban élő oktató révén, akik Francoise személyes tanítványa. Itthon a Padma Jógastúdió vállalta magára azt a nemes küldetést, hogy bevezesse és széles körben megismertesse a módszert, és Kismama Jóga néven terjedt el a köztudatban. Évente több száz nő szül már ennek a módszernek a segítségével. Azóta is rendszeresen vannak oktatóképzések.

Kismama Jóga
Kismama-fitnesz: a terhestorna
http://www.vital.hu/terhestorna_terhes_torna

A terhesség ugyan nem betegség, a test azonban sok változáson megy ilyenkor keresztül. Ezek ellensúlyozásában segít a terhestorna...

Kismama-fitnesz: a terhestorna
Edina kismamatorna
http://www.edinakismamatorna.hu/

Kismamatornával és a testedzés sok más módjával, oktatásával több mint 10 éve foglalkozom. Folyamatosan fejlesztem az oktatási módszereimet, ha "új stílus" érkezik, kiemelem a hasznosítható elemeket és ötvözöm a már meglévõ tapasztalataimmal, tudásommal. Ezért is talán szerénytelenség nélkül mondhatom a leghatékonyabb, egyedi felkészítést tudom nyújtani.

Edina kismamatorna
David Gerincklinika
http://www.gerincklinika.hu/gerincgimnasztika/kismamatorna

A kismamatornát állapotos hölgyek számára fejlesztettük ki a DAVID Gerincklinikán. A kismamatorna az alábbiakban segít a leendő anyukáknak: Javítja a kismama közérzetét a terhesség alatt. Megelőzi vagy megszünteti, de legalábbis nagyban csökkenti a várandósság alatt gyakori derék-, hát- és nyaki fájdalmakat. Megkönnyíti a szülést. Segít abban, hogy szülés után az újdonsült anyukák hamarabb visszanyerjék alakjukat, kondíciójukat, lelki egyensúlyukat.

David Gerincklinika
Miért fontos a terhestorna?
http://www.babasmamas.hu/hir.php?hir=miert_fontos_a_terhestorna-38

A terhesség nem kóros állapot, hanem természetes időszak egy nő életében, bár sok – és néha kissé „drámai” - testi változás kíséri. A megfelelő intenzitású fizikai aktivitás jót tesz a babának és a mamának, a szakember irányítása mellett végzett terhestorna pedig segít a szülésre való felkészülésben. A terhestornát a várandósság második harmadában lehet elkezdeni, előtte – pl. ha valaki rendszeresen sportolt – nyugodtan folytatható az addig megszokott mozgásforma.

Miért fontos a terhestorna?
Hirdetések
Oldal leírása
terhesseg.wyw.hu: Terhesség katalógus: Terhességgel kapcsolatos válogatott weboldalak gyűjteménye.
Gyűjteményünkben 226 válogatott terhesség témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 226 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 17711