Terhesség jelei, terhességi teszt > Terhesség - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Terhesség jelei, terhességi teszt > 8 weboldal. Kategória leírása: A terhesség jelei, terhességi teszt.
Szponzorált linkek
Terhességi teszt és a terhesség jelei
http://www.webbeteg.hu/index.php?page=news_full&type=42&menu=eletmod&news_id ...

Mit tehetünk, hogy megkapjuk a biztos választ: terhesek vagyunk-e vagy sem? A legbiztosabb és leggyorsabb megoldás a terhességi teszt elvégzése. A terhességi teszt megbízhatósága és az állapotosság első jelei.

Terhességi teszt és a terhesség jelei
A terhesség jelei
http://www.webbeteg.hu/index.php?page=news_full&type=42&menu=eletmod&news_id ...

A terhesség időtartama 40 hét, amit az utolsó vérzés első napjától számolnak. Ennek megfelelően a menstruáció elmaradásakor már 4 hetes terhességről beszélünk (szabályos 28 napos ciklus esetén). A terhességi tünetek tehát körülbelül 4 hetes terhességi kortól észlelhetőek. A kismama által észlelhető legnyilvánvalóbb jel a havi vérzés elmaradása. Néhány esetben előfordulhat a menstruáció várható időpontjában kevés vérzés, ez azonban jellegében más, mint a normál menstruáció. Sok várandós nő beszámol enyhe alhasi görcsökről, nyomásérzésről és a mellek érzékennyé válásáról.

A terhesség jelei
A terhesség első jelei | Kismamablog
http://www.kismamablog.hu/terhesseg/a-terhesseg-jelei/honnan-tudhatom-hogy-t ...

Honnan tudhatom, hogy terhes vagyok: megérzés Na jó, azért vannak kismamák akik már a fogantatás időpontját is pontosan meg tudják mondani. A terhesség első jelei, tünetek és válaszok a kérdéseidre.

A terhesség első jelei | Kismamablog
Pozitív lett a terhességi teszt?
http://www.kismamablog.hu/terhesseg/terhesseg-elott/honnan-tudod-hogy-poziti ...

Jópár tévhit terjeng azügyben, hogy mikor érdemes megcsinálni a terhességi tesztet és, hogy honnan tudhatod, hogy tényleg pozitív lett. Ezeket szeretném most eloszlatni. Először is: tesztelni legkorábban a -várhatóan elmaradó- menstruáció előtt maximum 2 nappal érdemes. Hiába gondolod úgy, hogy tudod, mikor fogant a baba, hiába érzed úgy, hogy te már biztosan terhes vagy, a HCG hormon csak a beágyazódás után kezd el olyan mértékben termelődni, hogy a teszt ki tudja mutatni.

Pozitív lett a terhességi teszt?
A terhesség jelei és megállapítása
http://drimmun.com/terhesseg/a-terhesseg-jelei-es-megallapitasa.html

A terhesség a megtermékenyülés és a születés közötti időszak. A terhes nő testében számos változás következik be. Ezek egyrészt hormonális jellegűek, másrészt külsőleg is látható érzékelhető változások.

A terhesség jelei és megállapítása
picibaba.hu - A terhesség jelei
http://picibaba.hu/pocakkal/a_terhesseg_jelei/a-terhesseg-jelei

Minden kismama más és más. Nem mindenkinél jelentkezik a terhességi tünetegyüttes összes jele. Van olyan, aki szinte észre sem veszi a terhességét. Másokat viszont azonnal ledönt a lábáról. De létezik a kettő közötti átmenet számos formája is. Az egyes jelek intenzitása és időtartama is változhat kismamáról kismamára. Egyesek napokig vannak csak rosszul, mások a 9 hónapot így élik végig. Van, aki nem terhességről, hanem csupán áldott állapotról beszél, hiszen egyáltalán nem érzi terhesnek egy pici magzat növekedését. Akár jól, akár kevésbé jól viseljük, mindenképp érdemes odafigyelni ezekre a tünetekre.

picibaba.hu - A terhesség jelei
Clearblue terhességi gyorsteszt
http://www.bioszallito.hu/Clearblue-terhessegi-gyorsteszt?termek-9156

bioszállító.hu webáruház - Clearblue terhességi gyorsteszt: A teszt a nap bármely szakában elvégezhető. Egyértelmű, pontos választ kaphat a menstruáció esedékességének napjától kezdődően. 1 perc alatt biztos eredmény. Az abszorbens mintavevőt néhány másodpercre a vizeletsugárba kell tartani

Clearblue terhességi gyorsteszt
A várandósság első jelei a kismama életében
http://lenardorsi.hu/a-varandossag-elso-jelei/

A várandósság mindenképp nagy változást hoz a női test működésébe. A Dúla blogban összegyűjtöttem, milyen testi változással jár a kisbaba megfoganása.

A várandósság első jelei a kismama életében
Hirdetések
Oldal leírása
terhesseg.wyw.hu: Terhesség katalógus: Terhességgel kapcsolatos válogatott weboldalak gyűjteménye.
Gyűjteményünkben 226 válogatott terhesség témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 226 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 17711