Szűrővizsgálatok > Terhesség - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Szűrővizsgálatok > 10 weboldal. Kategória leírása: Kötelező és nem kötelező szűrővizsgálatok, ultrahang, 4D ultrahang, Down-kór szűrés, magzatmozgás...
Szponzorált linkek
4D ultrahang rendelők Budapesten és vidéken
http://4d-ultrahang-babamozi.hu/

Ha babát vársz, ne hagyd ki babamozi az élménytét! A 4d ultrahang technika lehetővé teszi, hogy élethű, térhatású mozgóképen lássad a képernyőn a gyerekedet - az arcát, ahogy nyitja a száját, az ujjait, a lábát a fejénél, a gerincét, és persze azt is közvetlenül megleshetjük, hogy kisfiú vagy kislány. A legtöbb helyen magaddal hozhatod a párodat, a többi gyerekedet, nekik is nagy élmény lesz élőben látni a kistesót. Nyugodt környezet, zene, hangulatvilágítás. Sok időt rád szánnak, válaszolnak a kérdéseidre, megbecsülik a baba súlyát, megláthatják az esetleges egészségügyi problémákat. Az egész vizsgálatot dvd-re rögzítik, az állóképeket cd-re írják, és a legjobb képeket kinyomtatják, ha kéred. Az oldalhoz tartozik egy Google térkép is, majdnem az összes rendelővel, ahol 4D készüléket - többnyire Medison-t - használnak . A térképen rá tudsz nagyítani a városodra, környékedre, és az útvonaltervező segítségével megnézheted, hogy milyen úton, mennyi idő alatt jutsz el oda.

4D ultrahang rendelők Budapesten és vidéken
Istenhegyi Géndiagnosztikai Centrum
http://www.gendiagnosztika.hu/

Az Istenhegyi Géndiagnosztikai Centrumban a legkorszerűbb molekuláris biológiai technikákat alkalmazzuk, melyek alkalmasak különféle kórokozók, vírusok kimutatására, egyes betegségekre hajlamosító, vagy azokat kiváltó egyéni genetikai tényezők, génelváltozások, illetve kromoszóma mutációk meghatározására. Az Istenhegyi Nőgyógyászati és Családtervezési Centrummal együttműködve – 2005-től kezdődően – központunkban elérhető a magas színvonalon működő családtervezés, meddőségi kivizsgálás, magzati rendellenesség-szűrés és terhesgondozás.

Istenhegyi Géndiagnosztikai Centrum
Kötelező szűrővizsgálatok
http://www.webbeteg.hu/index.php?page=news_full&type=42&menu=eletmod&news_id ...

A terhesgondozást Magyarországon a szülész-nőgyógyász szakorvos, a családorvos és a védőnő együtt végzi. Célja a magzat és az anya egészségi állapotának követése, a kismama anyaságra való felkészítése. Az első vizsgálat során a szülészorvos tájékozódik a kismama kórelőzményéről. Ennek során kérdéseket tesz fel a terhes korábbi betegségeiről, az esetleges gyógyszerszedésről, a családban előforduló betegségekről, káros szenvedélyekről, a korábbi szülészet-nőgyógyászati betegségekről, terhességekről, szülésekről. Rákérdez a havi vérzés rendszerességére, az utolsó vérzés időpontjára, a vérzés hosszára is. Ezek alapján kiszámítja a terhesség aktuális korát, valamint a szülés várható időpontját...

Kötelező szűrővizsgálatok
Nem kötelező szűrővizsgálatok
http://www.webbeteg.hu/index.php?page=news_full&type=42&menu=eletmod&news_id ...

Vannak olyan szűrővizsgálatok, amiket a kismamák egyéni döntésük alapján vehetnek igénybe, önköltségi alapon. Ezek a kötelező vizsgálatokhoz képest többletinformációt nyújtanak a magzat egészségi állapotáról. 4D ultrahangvizsgálat, Kromoszómavizsgálat...

Nem kötelező szűrővizsgálatok
Magzatmozgás figyelése
http://www.timmermann.hu/site/letoltesek/magzatmozgasok.pdf

A magzati állapot méhen belüli észlelésére alkalmazott szűrővizsgálatok közül a magzatmozgás számolása a legegyszerűbb eljárás, melyet a kismama maga is bárhol, bármikor elvégezhet.

Magzatmozgás figyelése
4D ultrahang
http://4dultrahang.com/

Szeretettel várjuk Önt és kedves családját a legmodernebb technikával rendelkező 3D/4D Ultrahang és Géndiagnosztikai Rendelőnkben. Nálunk, egy helyen és egy időben, genetikai 3D/4D ultrahang és AFP, vérteszt (kombinált-teszt, négyes-teszt) kombinációjával, számos betegség kiszűrhető. Továbbá, magzati ultrahangot (ultrahang képekkel) hüvelyi, méh, petefészek és genetikai ultrahangot, petesejtmérést is végzünk. A szűrővizsgálatról írásos szakvéleményt adunk. TB-kártya és beutaló nem szükséges! Üdülési-csekket elfogadunk (ha nem névreszóló).

4D ultrahang
Medison 4D ultrahang rendelő hálózat
http://www.4dultrahang.info/

A Medison 4D ultrahang rendelő hálózat országszerte lehetőséget biztosít az első találkozásra magzatával. Válassza az Ön lakhelyéhez legközelebb eső rendelőt a listából. A vizsgálatokat kiválóan képzett orvosok és szonográfusok végzik professzionális Medison ultrahang készülékeken.

Medison 4D ultrahang rendelő hálózat
4D ultrahang gyors időponttal
http://oxivit.hu/babamozi-4d-ultrahang/

Aggódik az egészségéért? Ne várjon hosszú heteket egy klinikai vizsgálatra! Kérjen tőlünk időpontot, ha röntgenre, ultrahangra, laborvizsgálatra van szüksége! Egészségközpontjainkban komplex kardiológiai vizsgálatokkal, szűrésekkel állunk rendelkezésére, de kereshet minket bőrgyógyászati panaszokkal is. Védőoltásra van szüksége? Bízza ránk a teljes ügyintézést és a vakcina beadását is! Képzett szakorvosi háttérrel, széles körű kapcsolatrendszerrel dolgozunk. Egészség? Nálunk nem cél: életforma!

4D ultrahang gyors időponttal
Down szűrés- a megnyugtató vizsgálat
http://videoklinika.hu/video/down_szures-_a_megnyugtato_vizsgalat

A 13. héten végzett ultrahangos szűréssel jó néhány fejlődési rendellenesség, így a down-kór lehetősége is nagy biztosnággal kiszűrhető. (dr. Csermely Gyula, ultrahang, down-szűrés)

Down szűrés- a megnyugtató vizsgálat
Szűrővizsgálatok a terhesség alatt
http://www.pocaklako.hu/category/vizsgalatok-a-terhesseg-alatt

Terhességgel ill terhesség alatti életmóddal kapcsolatos hasznos ismeretek, jó tanácsok, számos érdekes - elsősorban UH - képpel színesítve.

Szűrővizsgálatok a terhesség alatt
Hirdetések
Oldal leírása
terhesseg.wyw.hu: Terhesség katalógus: Terhességgel kapcsolatos válogatott weboldalak gyűjteménye.
Gyűjteményünkben 226 válogatott terhesség témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 226 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 17711