Szülészetek, nőgyógyászok > Terhesség - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Szülészetek, nőgyógyászok > 15 weboldal. Kategória leírása: Szülészetek, kórházak, szülész-nőgyógyász orvosok.
Szponzorált linkek
2. Sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika
http://www.sote.hu/intezetek/?inst_id=63

Semmelweis Egyetem Budapest - 2. Sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika honlapja.

2. Sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika
Prof. Dr. Papp Zoltán
http://www.pappzoltan-szulesz-nogyogyasz.hu/

Szeretettel üdvözlöm honlapomon! Bízom benne, hogy sok érdekes olvasnivalót talál itt. Orvos vagyok, egyetemi tanulmányaimat Debrecenben végeztem és végzésem után, 1966-tól a debreceni Szülészeti Klinikán kezdtem dolgozni. Képesítéseim: szülész-nőgyógyász, humángenetikus, egészségügyi menedzser és igazságügyi szakértő.

Prof. Dr. Papp Zoltán
Szüljön nálunk
http://www.robertklinika.hu/

Osztályunkon a szülészet-nőgyógyászati beavatkozás típusok jelentős részét folytatjuk: a modern szülésvezetési eljárások mellett nőgyógyászati vonalon kulcslyuk sebészeti eljárásokat, egynapos sebészeti beavatkozásokat, klasszikus nőgyógyászati műtéteket egyaránt végzünk. A terhesgondozás során rutinszerűen alkalmazott vizsgálatok a terhességi hetekre lebontva, táblázatba foglalva. Intézetünkben mindent elkövetünk, hogy a szülés egy életre szóló csodálatos élmény maradhasson családjuk számára. Róbert Károly Magánklinika.

Szüljön nálunk
1. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati klinika
http://www.noi1.hu/

Semmelweis Egyetem Budapest - I. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati klinika. Az egyetemi klinikák sokrétű feladatához tartozik az orvostanhallgatók oktatása, nevelése, a szakorvosjelöltek és szakorvosok képzése és továbbképzése, valamint a tudományos kutatás, a szakmai irányelvek kidolgozása. Ezen túlmenően fontos helyet kap a legmagasabb szintű gyógyító munka, az elsősorban egyetemi tanrendi oktatást szolgáló, egyszerűnek mondható rutin diagnosztika és terápia mellett a progresszív betegellátási rendszer keretében a klinikára irányított súlyos és speciális ellátást igénylő betegek gyógyítása és az ehhez szükséges új módszerek kidolgozása, bevezetése. Klinikánk a szülészetben, nőgyógyászatban, neonatológiában (újszülöttgyógyászatban) jelentős kapacitással és műszerezettséggel, valamint kitűnő szakembergárdával rendelkezik.

1. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati klinika
Bajcsy-Zsilinszky Kórház
http://www.bajcsyszul.hu/

Bajcsy-Zsilinszky Kórház Szülészeti-Nőgyógyászati Osztály. Osztályunk területvezető kórházként elsősorban két kerület X. és XVII. betegeinek a szülészeti és nőgyógyászati ellátásáért felelős. Természetesen a szabad orvosválasztásnak megfelelően a területen kívüli betegeket is fogadjuk.

Bajcsy-Zsilinszky Kórház
Dr. Timmermann Gábor
http://www.timmermann.hu/

Dr. Timmermann Gábor szülész-nőgyógyász honlapja. Honlapunkon szülészeti és nőgyógyászati témájú általános anyagokat talál, valamint a rendelésekkel kapcsolatos információkat, szolgáltatásokat.

Dr. Timmermann Gábor
dr. Dömötöri Jenő
http://www.domotorijeno.hu/

dr. Dömötöri Jenő: szülész-nőgyógyász szakorvos. 20 éves gyakorlattal rendelkező Szülész-nőgyógyász szakorvos vagyok. Pácienseimet hangulatosan berendezett, a legkorszerűbb eszközökkel felszerelt magánrendelőmben várom. Szülések levezetését, valamint nőgyógyászati műtéti kezeléseket a Szent János Kórház Szülészeti és Nőgyógyászati Osztályán végzem.

dr. Dömötöri Jenő
Dr. Petróczi István
http://www.drpetroczi.hu/

Dr. Petróczi István szülész-nőgyógyász és természetgyógyász honlapja.

Dr. Petróczi István
Dr Polgár Zoltán
http://www.drpolgar.hu/

Dr Polgár Zoltán Szülész Nögyógyász föorvos weblapja. Munkámat felváltva a kórházban ill. heti egy alkalommal - szerdán délelőtt (08h - 16h) - a kórház szakrendelőjében végzem.

Dr Polgár Zoltán
Dr. Kovács Zoltán
http://www.termeszetesnogyogyaszat.hu/

Nőgyógyász, nőgyógyászati vizsgálat - Dr. Kovács Zoltán szülész-nőgyógyász szakorvos, természetgyógyász.

Dr. Kovács Zoltán
Dr. Ruzicska Zsolt
http://www.ruzicskazsolt.hu/

Dr. Ruzicska Zsolt szülész-nőgyógyász adjunktus weboldala.

Dr. Ruzicska Zsolt
MamaRose Szülészet
http://szuleszet.drrose.hu/

A Széchenyi téren, egy magánkórház részeként működő Mamarose szülészet olyan családtervezési és szülészeti csomagokat kínál, amelyek amellett, hogy tartalmaznak minden szükséges szűrővizsgálatot (pl. ultrahang, hormonvizsgálatok), más szolgáltatásokkal is kiegészülnek, mint például táplálkozási tanácsadás. A szakértő személyzet a legújabb technológiát képviselő berendezések használatával, illetve a kórházi és rendelőintézeti háttérre támaszkodva bármilyen orvosi probléma megoldására képes. Hogy a szülészeten eltöltött idő minél kellemesebb legyen, a beltér kialakítása a minél bensőségesebb légkör létrehozása jegyében történt, a klímával felszerelt szobákban például TV, CD lejátszó is található, sőt, a szülőszobai körülményeket is a szülő nő igényeinek a figyelembevételével alakítják ki (pl. halk zene, illóolajok elhelyezésével). A Mamarose weboldalán részletesebb leírások is megtalálhatóak a Mamarose tevékenységeiről, a családtervezéstől a szülés levezetésén át a gyerekorvosi ellátásig

MamaRose Szülészet
Dr. Cseh Erika
http://www.cseherika.hu/

Dr. Cseh Erika szülész-nőgyógyász honlapja. 1999-ben végeztem a Szegedi Egyetem Általános Orvostudományi Karán. Diplomám megszerzése után a gyulai Pándy Kálmán Megyei Kórház Szülészet-nõgyógyászati Osztályán kezdtem el dolgozni, majd 2005. októberétõl a kistarcsai Flór Ferenc Megyei Kórházban folytattam a munkámat. 2006-ban szereztem szakvizsgát szülészet-nõgyógyászatból. 2008. decemberétől a Semmelweis Egyetem II. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikájának külsős munkatársa vagyok.

Dr. Cseh Erika
Nőgyógyászati rendelés, nőgyógyászati magánklinika Budapesten
http://www.arsmedica.hu/nogyogyaszati-rendeles-nogyogyaszati-maganklinika-bu ...

Nőgyógyászati részlegünkön járóbeteg és egynapos sebészeti ellátási formában végezzük a vizsgálatokat és a beavatkozásokat. Az ambuláns műtéteket az első vizsgálat után többnyire azonnal, míg az egynapos nőgyógyászati műtéteket a szükséges kiegészítő vizsgálatok elvégzése után, előjegyzés alapján végezzük el.

Nőgyógyászati rendelés, nőgyógyászati magánklinika Budapesten
Szülészet - Róbert kórház Budapest
http://www.robertkorhaz.hu/noi-klinika-es-szuleszet

Klinikánk hitelét eredményeink adják. Az alapítás óta eltelt négy évben folyamatosan fejlődünk. Új részlegekkel, technológiai beruházásokkal, új munkatársak alkalmazásával szolgáljuk az Ön igényeit és elvárásait. Eredményeinket az Ön gyógyulásának hatékonyságával, valamint elégedettsége nyomon követésével mérjük. Egyediségünk, hogy nálunk a Nő bármilyen korú legyen is – specialista szakértelmére bízhatja magát legyen szó bármely szakágról – gyermeknőgyógyászat, tiniambulancia, családtervezés, nőgyógyászati szűrővizsgálat terhes gondozás, szülészet, laparoszkópos nőgyógyászati beavatkozások, menopauza ambulancia. Magánklinikánk mentes a zsúfoltságtól. A vizsgálatokat bejelentkezés alapján végezzük, várakozás nélkül. Magánklinikánkon a műtétre várakozás hónapjai napokra rövidülnek.

Szülészet - Róbert kórház Budapest
Hirdetések
Oldal leírása
terhesseg.wyw.hu: Terhesség katalógus: Terhességgel kapcsolatos válogatott weboldalak gyűjteménye.
Gyűjteményünkben 223 válogatott terhesség témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 223 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 16885