Írások, érdekességek > Terhesség - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Írások, érdekességek > 7 weboldal. Kategória leírása: Cikkek, írások, érdekességek kismamáknak.
Szponzorált linkek
Információk a GYES-ről
http://www.gyes.info

A www.gyes.info azért jött létre, hogy a folyamatosan naprakész információkkal tudjon szolgálni a Gyermekgondozási Segélynél bekövetkezett változásokról, az igénylésénél és a támogatás összegének mértékével kapcsolatos módosításokról.

Információk a GYES-ről
Video Klinika - Baba-mama
http://videoklinika.hu/babamama

Video Klinika - Egészség élőben - Baba-mama videók, szakértők, írások.

Video Klinika - Baba-mama
Befolyásolhatjuk-e a gyermek nemét?
http://bebilap.hu/terhesseg/knaptar.htm

A különféle technikák és praktikák közül talán az egyik legismertebb az ún. Shettles-módszer. Ez a következő elgondoláson alapul: az Y-kromoszómát hordozó hímivarsejtek (melyek közül ha egy megtermékenyíti a petesejtet a baba fiú lesz) kisebbek és gyorsabbak, s csak lúgos környezetben maradnak hosszabb távon is életképesek. Az X-kromoszómás (női) spermiumsejtek bár lomhábbak, de jóval kitartóbbak, s jól tűrik a savas kémhatás kedvezőtlen hatásait. Azoknak a párok tehát, akik fiú gyermekre vágynak, javasolt, hogy az együttlétet az ovuláció idejére időzítsék.

Befolyásolhatjuk-e a gyermek nemét?
Szaunázhat-e a kismama?
http://bebilap.hu/terhesseg/szauna.htm

Ha korábban nem szaunáztunk, semmiképpen ne a várandósság idején kezdjük el. Nem tudhatjuk, hogyan reagál szerveztünk a hirtelen forróságra. A hideg-meleg váltakozása edzi a véredényeket, erősíti az immunrendszert, de arra hajlamosaknál görcsöt is okozhat. A nagy melegben kitágulnak a véredények, megváltozik a vérnyomás, szédülés, ájulás fordulhat elő. Aki a terhessége előtt is rendszeresen szaunázott, némi módosítással folytathatja.

Szaunázhat-e a kismama?
Pocakmaszk
http://www.kezeslabas.hu/termekeink/3/7.html

A pocakmaszk egy lenyomat a várandós anyuka hasáról. A mintalevételt egy női mukatársunk végzi el akár a stúdiónkban vagy ha Önnek úgy kénylmesebb az Ön otthonában. A maszk levétele veszélytelen a terhességre hiszen a bőrrel csak orvosi gipsz érintkezik mely jóleső meleget is áraszt a kötés közben. A levett maszkot egy speciális bevonattal látjuk el, hogy tartása legyen és később se szívja magába a környezete nedvességét mivel ettől eldeformálódhatna. A felület csiszolása után bármilyen kép felkerülhet a pocakmaszkra. Ez lehet egyedi festmény, fotó vagy ezek variációja.

Pocakmaszk
Babavárás - fogamzástól a szülésig
http://www.terhesseg-hetrol-hetre.hu

Az oldalon sok hasznos olvasnivalót, barátnői jótanácsot találsz egy kétgyermekes anya terhességei alatt összegyűjtött információi és tapasztalatai alapján. Ha ez (lesz) az első terhességed, itt minden fontos információt megtalálsz. Ne keresgélj, a lényeges dolgokat már összegyűjtöttem neked: tippek a gyors fogamzáshoz, a terhesség első jelei, a terhesség és a magzat fejlődése hétről hétre, a szülés, a szoptatás és a babás élet témakörökben.

Babavárás - fogamzástól a szülésig
Névválasztó
http://www.anyaleszek.hu/nevvalaszto--cikk

Ez egy ügyes kis táblázat, amely tartalmazza a Magyarországon adható fiú- és lányneveket a jelentésükkel és a névnapokkal együtt. Ennek a táblázatnak a segítségével könnyebbé tehető a megfelelő név kiválasztása a babád számára. A játék a következő: Először apa és anya is külön-külön (semmiképp sem egymás háta mögül belekukucskálva és megjegyzéseket téve!) osztályozzák a neveket 1-től 5-ig, ahol 1 a legrosszabb, 5 a legjobb - a fiú és lánynév esetén egyaránt. Az osztályzatot a név melletti oszlopba kell beírni...

Névválasztó
Hirdetések
Oldal leírása
terhesseg.wyw.hu: Terhesség katalógus: Terhességgel kapcsolatos válogatott weboldalak gyűjteménye.
Gyűjteményünkben 226 válogatott terhesség témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 226 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 17711