Ikerterhesség > Terhesség - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Ikerterhesség > 6 weboldal. Kategória leírása: Ikerterhesség, ikerszülés.
Szponzorált linkek
Webbeteg: Az ikerterhesség
http://www.webbeteg.hu/index.php?page=news_full&type=42&menu=eletmod&news_id ...

Az ikrekkel várandós anyukákat az orvostudomány mindig is kiemelt figyelemmel kísérte, hiszen a terhesség ilyen esetben több kockázatot hordoz magában, mint azoknál, akik csak egy gyermeket hordoznak a szívük alatt. Napjainkban a tudomány magas fejlettségi szintjének köszönhetően szinte minden meddő páron tudnak segíteni az orvosok. A nagy számban elterjedt ovulációindukciós kezelések és mesterséges megtermékenyítések következtében azonban jelentősen megnövekedett - elsősorban a két- vagy többpetéjű- ikerterhességek száma.

Webbeteg: Az ikerterhesség
Házipatika: Ikerterhesség
http://www.hazipatika.com/services/betegseglexikon/view?id=114

Ikerterhességről akkor beszélünk, ha az anya egynél több magzatot visel. Bár sokan szeretnének családtervezési vállalásaiknak egyetlen szüléssel eleget tenni, az ikerterhességet a később felsorolandó okokból, kóros állapotnak tekintjük. Aszerint, hogy egy megtermékenyített petesejt szétválásából fejlődnek ki az ikrek vagy két egyszerre megérő petesejt egy időben termékenyül meg, egypetéjű, illetve kétpetéjű ikrekről beszélünk. Az egypetéjű ikrek nagyon hasonlítanak egymáshoz, génjeik, nemük, szemük, hajuk színe, testfehérjéik, vércsoportjuk is azonos. A kétpetéjű ikrek csak annyira hasonlítanak egymáshoz, mint két testvér, nemük lehet azonos és különböző is, testfehérjéik, génjeik, stb. eltérő. Többes ikerterhesség esetén a két forma egyszerre is előfordulhat.

Házipatika: Ikerterhesség
Kettős áldás
http://www.vital.hu/themes/baba/ikrek.htm

Az ikerterhesség több kockázati tényezőt hordoz magában, mint egy átlagos terhesség, ezért figyelmesebb terhesgondozást is igényel.

Kettős áldás
Szülészet - Ikerterhesség
http://www.sobel.hu/szuleszet/mentosoknek/ikerterhesseg/

Gondozás speciális feladatai. Szövődmények. Szülésvezetés többes terhességben. Általános szempontok a szülés módjának megválasztásában.

Szülészet - Ikerterhesség
Dr. Immun: Az ikerterhesség
http://drimmun.com/terhesseg/az-ikerterhesseg.html

A bibliai ikerfiúk – Ézsau és Jákób – születésétől mindmáig élénk érdeklődést keltettek és keltenek az ikrek. A családik rendszerint örömmel fogadják az egynél több csöppséget, még ha több munka is van velük, mint az egyke újszülöttel. Nem árt tudni azonban, hogy az ikermagzatokra több veszedelem leselkedik a méhbeli élet során, mint a magányosan fogant társaikra, ezért az ikerterhesség idejében való felismerésének, az ikermagzatot kihordó anyák gondozásának és szülésük levezetésének mind-mind szerepe van a terhesség kimenetelében.

Dr. Immun: Az ikerterhesség
Iker lányok természetes születésének története
http://lenardorsi.hu/csodaszep-szulesek-kislanyaim-szuletese/

Nem minden ikres mama kell császármetszéssel szüljön. Anita kislányai természetes úton jöttek világra. Olvasd el a szüléstörténetet!

Iker lányok természetes születésének története
Hirdetések
Oldal leírása
terhesseg.wyw.hu: Terhesség katalógus: Terhességgel kapcsolatos válogatott weboldalak gyűjteménye.
Gyűjteményünkben 226 válogatott terhesség témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 226 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 17711