Fogamzásgátlás > Terhesség - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Fogamzásgátlás > 11 weboldal. Kategória leírása: Fogamzásgátlás, fogamzásgátlók.
Szponzorált linkek
Termékeny napok kiszámítása - fogamzásgátláshoz
http://www.timmermann.hu/index.php?m=termekeny_napok

Termékeny napok kiszámítása - fogamzásgátláshoz. Ha szeretné megtudni, hogy melyek azok a termékeny napok, amelyeken a legnagyobb az esélye a fogamzásnak.

Termékeny napok kiszámítása - fogamzásgátláshoz
Sürgősségi fogamzásgátlás
http://www.kismama.hu/gyereket_szeretnek/surgossegi_fogamzasgatlas/3314/

A sürgősségi fogamzásgátlás alapfeltétele, hogy a bekövetkezett fogamzás után 72 órán belül eljussunk egy sürgősségi ambulanciára. Ez lényegében gyógyszeres kezelés, amely megakadályozza a megtermékenyült petesejt beágyazódását. Magas hormontartalma miatt rendszeres alkalmazása nem ajánlatos, ártalmas az egészségre.

Sürgősségi fogamzásgátlás
Gumi óvszer (kondom)
http://www.kismama.hu/gyereket_szeretnek/gumi_ovszer_kondom/3310/

A gumi óvszernek az ad létjogosultságot még ma is – amikor pedig sokkal korszerűbb eszközök is rendelkezésre állnak –, hogy bárki használhatja. Óriási előnye, hogy a védekezés feladatát az erősebbik nemre hárítja, mellékhatása, szövődménye nincsen, nem avatkozik bele a női szervezet természetes hormonális szabályozásába, használata egyszerű.

Gumi óvszer (kondom)
Hüvelytabletták, krémek, kúpok
http://www.kismama.hu/gyereket_szeretnek/huvelytablettak_kremek_kupok/3312/

A készítmények a hüvelybe helyezve fejtik ki fogamzásgátló, illetve fertőtlenítő hatásukat. A fogamzásgátlás általában azon alapul, hogy a szer „tönkreteszi” a hímivarsejteket, melyek emiatt elveszítik megtermékenyítő képességüket. A nem kívánt terhesség elkerülése mellett megakadályozza az egyes baktériumok, valamint gombák által okozott hüvelyi fertőzéseket is.

Hüvelytabletták, krémek, kúpok
fogamzasgatlas.hu
http://www.fogamzasgatlas.hu/

fogamzasgatlas.hu - Rovatok, cikkek, orvosok, tanácsadás a fogamzásgátlásról.

fogamzasgatlas.hu
Mit kell tudni a művi meddővé tételről?
http://www.webbeteg.hu/index.php?page=news_full&type=33&menu=betegseg&news_i ...

Napjainkban a nem kívánt terhesség elkerülésére számos fogamzásgátló módszer elérhető. Azoknak, akik nem akarnak (több) gyermeket, végleges megoldást jelent a műtéti úton történő, mindkét oldali petevezető elkötése, mely megbízhatósága szinte 100%-os. Hangsúlyozni kell azonban, hogy ez végleges megoldás. Emiatt csak kérésre végezhető, és szigorú törvényi szabályozás vonatkozik rá. 2006. május 31-ig a régi egészségügyi törvény értelmében azok a nők kérhették a sterilizációt, akiknek 30 évesen 4 gyermekük, vagy 35 évesen legalább 3 gyermekük volt. 40 év felett bárki kérhette gyermekeinek számától függetlenül.

Mit kell tudni a művi meddővé tételről?
Fogamzásgátló-választó
http://www.hazipatika.com/topics/fogamzasgatlas/teszt

Ma már többféle fogamzásgátló módszer közül lehet választani a tudatos gyermekvállalás eldöntéshez. Nem egyszerű a választás, hiszen nem vagyunk egyformák. A kor előrehaladtával, vagy esetleges betegségek bekövetkeztével egyénen belül is változik, mikor, melyik védekezési mód ajánlható. Ahhoz, hogy Ön megtalálja, melyik módszer felel meg leginkább Önnek, gondolja végig a "Fogamzásgátló-választó" kérdéseit. A teszt kitöltésével kapott eredményt, az Önnek javasolt fogamzásgátló módszert, minden esetben egyeztesse nőgyógyászával!

Fogamzásgátló-választó
Mennyire hatékony az esemény utáni tabletta?
http://www.webbeteg.hu/index.php?page=orvos_valaszol_elem&orvos_valaszol_id= ...

Webbeteg: Az orvos válaszol: A sürgősségi fogamzásgátlót védekezés nélküli nemi kapcsolatot követően 72 órán belül lehet alkalmazni, rendszeres használatra viszont nem javasolt a magas hormontartalma miatt. A tabletták hatékonysága 84 %-os.

Mennyire hatékony az esemény utáni tabletta?
Hormonális fogamzásgátlás
http://www.kismama.hu/gyereket_szeretnek/hormonalis_fogamzasgatlas/3313/

A családtervezés egyik korszerű módszere, melynek során a nő szervezetébe kívülről bevitt hormontartalmú gyógyszerek előzik meg a nem kívánt gyermekáldást. A fogamzásgátló tabletta megakadályozza a tüszőrepedést. A nyakcsatornában lévő nyákcsap is megváltozik, így a spermiumok nem tudnak áthatolni rajta.

Hormonális fogamzásgátlás
Férfi fogamzásgátlás
http://www.webbeteg.hu/index.php?page=news_full&type=43&menu=eletmod&news_id=342

A nem kívánt terhesség elleni védekezést rendszerint a nők "feladatának" tekintik. Bár - a gumióvszer mellett - számos módszer létezik, amellyel a férfiak is tehetnek a fogamzás elkerüléséért, ezek többnyire nagyobb kockázatot jelentenek és nehezebben hozzáférhetőek.

Férfi fogamzásgátlás
fogamzásgátlás - terhesség - védekezés
http://www.intimzona.hu/fogamzasgatlas

A szerelmi élet megkezdésének pillanatától a fogamzásgátlásra gondolni kell. Igaz, hogy a gyermek születése a párkapcsolat kiteljesedését jelenti, manapság a családtervezés szerves részét képezi a párkapcsolatnak. A gyermek születését ideális esetben megelőzi a fészekrakás, és szükséges a szellemi-intellektuális érettség elérése is.

fogamzásgátlás - terhesség - védekezés
Hirdetések
Oldal leírása
terhesseg.wyw.hu: Terhesség katalógus: Terhességgel kapcsolatos válogatott weboldalak gyűjteménye.
Gyűjteményünkben 226 válogatott terhesség témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 226 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 17711