Fogamzás, termékenység > Terhesség - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Fogamzás, termékenység > 13 weboldal. Kategória leírása: Fogamzás, termékenység, ovuláció, megtermékenyülés.
Szponzorált linkek
Baba kalkulátorok
http://www.nlcafe.hu/babakalkulatorok

Kínai fogamzásnaptár: A táblázat adatai egy XIII. századi kínai tudós megfigyelésein nyugszanak. Szerinte egy tetszőlegesen kiválasztott női ciklus során csupán az egyik nemű magzat fogantatása lehetséges. A táblázat találati arányát 67 és 99% közé teszik.

Baba kalkulátorok
Természetes fogamzásszabályozás
http://www.kismama.hu/gyereket_szeretnek/termeszetes_fogamzasszabalyozas/3315/

A női ciklus során megfigyelhetők az úgynevezett termékenységi jelek: az alaphőmérséklet és a méhnyaknyák (illetve kiegészítő jelként a méhszáj) változásai. Ezeket a megfigyeléseket feljegyezzük, majd pontosan kidolgozott szabályok szerint értékeljük. Így megállapíthatjuk a termékeny időszak kezdetét és végét.

Természetes fogamzásszabályozás
Termékeny napok kiszámítása
http://www.timmermann.hu/index.php?m=fogamzas

Termékeny napok kiszámítása - fogamzáshoz. Ha szeretné megtudni, hogy a menstruációs ciklus mely napjain mekkora kockázata van a teherbeesésnek.

Termékeny napok kiszámítása
Nőiproblémák megoldása
http://www.noiproblemak.hu/category/szulokepes_koru_nok_leggyakoribb_problem ...

Átfogó leírást adtunk ebben a bejegyzésben a termékenységi zavarokról, megválaszoltuk az alábbi kérdéseket. Milyen gyakori a meddőség? Mely tényezők gátolhatják a teherbe esést? Lehet-e segíteni ezen? Az oldalon további hasznos információkat találnak az olvasók nőket érintő kérdésekben.

Nőiproblémák megoldása
A termékenység napjai
http://www.noiportal.hu/main/npnews-1682.html

Ha tudod, hogyan működik a szervezeted, könnyedén meg tudod határozni...És ha meg tudod határozni, az jó módszer lehet (bár tudd, hogy nem száz százalékosan megbízható) a természetes fogamzásgátláshoz. De ahhoz is, hogy tudd, mikor vagy a legfogamzóképesebb.

A termékenység napjai
PG 53 ovulációs teszt
http://www.gyerekabc.hu/Johet-a-golya-A-fogantatas-csodaja/Mikor-jon-mar-a-b ...

Sok nőnek jól bevált eszköz az ovulációs időszak pontos behatárolásához ez a mini mikroszkóp. Gyógyszertárban beszerezhető, és korlátlan ideig használható. Ez a kis szerkezet nyálból, ill. hüvelyváladékból mutatja ki a lehetséges ovulációt. (A tapasztalatok alapján sokkal egyszerűbb és megbízhatóbb a nyál vizsgálata) Sok nőnek gondot okoz a szerkezet használata, ezért segítségül néhány tapasztalat.

PG 53 ovulációs teszt
Az ovuláció 5 jele
http://www.babasmamas.hu/hir.php?hir=az_ovulacio_5_jele-793

Egy-két alapvető ismeret és a helyes önvizsgálat segítségével Te is könnyedén megállapíthatod, melyek ciklusod legtermékenyebb napjai!

Az ovuláció 5 jele
Termékenységkalkulátor
http://www.kismama.hu/termekenysegkalkulator/

Mikor vannak a termékeny napjaim? Adja meg utolsó menstruációja első napját, valamint a ciklus átlagos hosszúságát! Ezekből az adatokból kiszámítjuk önnek, hogy a következő két hónapban mely napokon van esélye arra, hogy teherbe essen.

Termékenységkalkulátor
Felkészülés a fogamzásra
http://www.kismama.hu/gyereket_szeretnek/felkeszules_fogamzasra/1556/

Testünk és környezetünk. Munkakörülmények. „Karbantartás” a terhesség előtt. Szűrővizsgálatok. Lelki felkészülés. Lelki egészségvédelem. Miért szeretnék gyereket? Igényeink megfogalmazása. Érett személyiség. Kicsi vagy kocsi? Testem is lelkem is megváltozik. Apja is van a gyereknek. Ismerkedés a babás életmóddal...

Felkészülés a fogamzásra
Megtermékenyülés
http://www.babaszoba.hu/articles/terhesseg/Megtermekenyules?aid=200802032340 ...

A sárgatest visszahúzódása után újabb tüszőérés következik be. A természet nem adja fel! Az ösztrogénszint megemelkedik, a lecsupaszított méhfalon a megmaradt mirigyek, érfalak hámjából lassan újraépül a nyálkahártya. A mirigyek megnövekednek, működni kezdenek, új erek alakulnak ki, ezek tápanyagokkal látják el a területet. A nyálkahártya vastagodni kezd, majd az újabb peteérést követően teljesen megérik. Eközben a tüszőből kiszabadult petesejt vándorolni kezd a méh belseje felé. És itt találkozik a szerelmes pillanatban felé induló százmillió ondósejt egyikével.

Megtermékenyülés
Mikor fogan meg a baba?
http://www.webbeteg.hu/index.php?page=news_full&type=42&menu=eletmod&news_id ...

Ideális esetben a terhességre való felkészülés a tervezett fogamzás előtt hónapokkal kezdődik. Ez a felkészülési folyamat a pár mindkét tagját érinti, testi és lelki értelemben egyaránt.

Mikor fogan meg a baba?
A megtermékenyülés jelei
http://drinfo.hu/eletmod/gyermek-csalad/babara-varva/3565-a-megtermekenyules ...

A fogantatás három alapvető szakaszra osztható: a petekilökődésre (ovuláció), a megtermékenyítésre és a megtermékenyített sejt osztódására. Ezután történik a beágyazódás, ami a sikeres kihordás feltétele. Tippek segítünk azoknak, akik gyermeket szeretnének.

A megtermékenyülés jelei
Három módszer a termékenység növelésére
http://www.femina.hu/egeszseg/termekenyseg

Három módszer a termékenység növelésére: Kisbabát szeretnétek a pároddal? Nem sikerül azonnal? Ne keseredj el, három termékenység növelő tanácsunk nemzetközi kutatásokon alapszik.

Három módszer a termékenység növelésére
Hirdetések
Oldal leírása
terhesseg.wyw.hu: Terhesség katalógus: Terhességgel kapcsolatos válogatott weboldalak gyűjteménye.
Gyűjteményünkben 226 válogatott terhesség témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 226 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 17711