Kismama életmód > Terhesség - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Kismama életmód > 9 weboldal. Kategória leírása: Kismama életmód, sport, szépségápolás, munka...
Szponzorált linkek
Szépségápolás a várandósság alatt
http://www.webbeteg.hu/index.php?page=news_full&type=46&menu=eletmod&news_id ...

A kismamák jelentős része úgy érzi, hogy nőiessége kiteljesedett a babavárás időszaka alatt, emiatt a szépségápolás ugyanolyan fontos a terhesség és a szoptatás idején, mint az azt megelőző időszakban. A kismamák haja általában fényesebbé, csillogóbbá, erősebbé és dúsabbá válik, de előfordulhat zsírosodás a fokozott faggyútermelés következtében. Ilyenkor gyakoribb hajmosásra van szükség, erre a célra pedig speciális, napi használatra kifejlesztett, kímélő sampont érdemes használni. A hajfestés és a dauerolás nem javasolt a terhesség legkritikusabb, első tizenkét hetében, mert nem ismert, hogy az ezekhez használt vegyszerek milyen mértékben szívódnak fel a kismama keringésébe, innen pedig a magzatba.

Szépségápolás a várandósság alatt
Sport a terhesség alatt
http://www.webbeteg.hu/index.php?page=news_full&type=42&menu=eletmod&news_id ...

Hogy szabad-e és milyen sportokat szabad gyakorolnia egy kismamának, az attól függ, hogy sportolt-e rendszeresen már a teherbe esés előtt is, valamint hogy a várandósság problémamentes-e. A sport fontos szerepet játszhat a testsúlygyarapodás kontrollálásában, de a kikapcsolódásban is. Ami a legfontosabb: testünk jelzéseit figyelve, azokat figyelembe véve kell ráérezni, hol a határ. A túlterhelést mindenképpen el kell kerülni.

Sport a terhesség alatt
Táplálkozás és életmód gyermekvárás idején
http://www.webbeteg.hu/index.php?page=news_full&type=42&menu=eletmod&news_id ...

A terhesség alatt szabadon ehetünk bármit, amit a szervezet megkíván - tartja a mondás. Sokan vallják ezt, de sajnos nem így van. A terhesség alatti kalóriák nem szállnak el nyomtalanul. Azzal, ha a szükségesnél sokkal több táplálékot fogyasztunk, nem segítjük gyermekünk növekedését. A terhesség alatti táplálkozásnál is a minőség a fontos, nem a mennyiség. A kezdeti hetektől érdemes odafigyelni arra, hogy az étel gazdag legyen vitaminokban, ásványi sókban, rostokban.

Táplálkozás és életmód gyermekvárás idején
Amit a terhességről tudni szeretnél
http://www.aterhesseg.com/

Hasznos információk minden várandós kismama számára terhesség és szülés témakörében. Terhesség hétről hétre, életmód, egészség, vizsgálatok, szülésre való felkészülés.

Amit a terhességről tudni szeretnél
Demeter Masszázs a kismamákért kedvező árakon
http://www.masszazsbudapesten.com/kismama_masszazs.html

A Lepkeháló Közhasznú Egyesület várja a kismamákat ha felfrissülnének, kikapcsolódnának, ellazulnának. Kismama masszázsunkról, a javallatokról és ellenjavallatokról kérjük, olvassa át oldalunkat mielőtt igénybe venné szolgáltatásunkat! Fontos a terhesség utolsó hónapjában és az első trimeszterben a masszázs szigorúan tilos!

Demeter Masszázs a kismamákért kedvező árakon
Természetes vérnyomás csökkentés kismamáknak
http://vernyomas-csokkentese.hu/

Ez a speciális vérnyomás csökkentő eljárás hatékony a magas vérnyomás csökkentésében. Gyógyszermentes vérnyomáscsökkentés, semmilyen betegség nem jelent ellenjavallatot. Nincs mellékhatása és teljesen fájdalommentes.

Természetes vérnyomás csökkentés kismamáknak
Életmódváltás már a fogantatás előtt!
http://www.webbeteg.hu/index.php?page=news_full&menu=news&news_id=163

Az önmegfigyelésen túl törekedni kell az esetleges ártalmas, a magzatot vagy az anyai szervezetet károsító tényezők kiküszöbölésére. Sőt, a leendő apáknak is ki kell venniük a részüket a felkészülésből! Az életmódváltás legfontosabb része a dohányzás, alkoholfogyasztás elhagyása, a fejlődő magzatra potenciálisan veszélyes gyógyszerek szedésének felfüggesztése, ha szükséges, a kezelőorvossal való egyeztetést követően. A káros anyagok hónapokig az anya szervezetében maradnak, így mindenképpen szükséges jóval a tervezett fogantatás előtt felhagyni ezekkel a káros szokásokkal.

Életmódváltás már a fogantatás előtt!
Kismamák egészséges, kiegyensúlyozott táplálkozása
http://tgy-magazin.hu/betegsegek-a-tol-z-ig/mit-egyen-a-kismama

Sok kismama áldott állapotát zavarják meg, vagy borítják fel teljesen a különböző emésztőrendszeri problémák, a vízháztartás és a vérnyomás zavarai, nem is beszélve a húgyutak gyakori panaszairól. Jó hír, hogy szinte mindegyikre tudunk megoldást! Cikkünkben praktikus, étkezési és életmódra vonatkozó tanácsokat szedtünk össze, melyeknek alkalmazásával a kismamák sikerrel tehermentesíthetik magukat az „áldatlan” állapotok alól. Segítünk abban is, hogyan lehetséges a kismama testsúlyát hatékonyan megtartani.

Kismamák egészséges, kiegyensúlyozott táplálkozása
Felkészülés a terhességre
http://www.pocaklako.hu/category/felkeszules-a-terhessegre

Terhességgel ill. terhesség alatti életmóddal kapcsolatos hasznos ismeretek, jó tanácsok, számos érdekes - elsősorban UH - képpel színesítve.

Felkészülés a terhességre
Hirdetések
Oldal leírása
terhesseg.wyw.hu: Terhesség katalógus: Terhességgel kapcsolatos válogatott weboldalak gyűjteménye.
Gyűjteményünkben 226 válogatott terhesség témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 226 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 17711